Stuc - A - Billy

Stucadoor

Home - Meer foto's
     

Werkzaamheden:

Pleisterwerk

Spachtelputz

Schuurwerk

Renovatie

Overige stucadoorswerken

Info en contact:

Stefan Snels
':  06 - 533 78 748
@: info@stuc-a-billy.nl

Bereikbaar:
maandag t/m zaterdag
08.30-21.00u

Overig:
Kamer van koophandel
533 033 26
Tilburg

 

 
Stuc - A - Billy

Wanneer kwaliteit voorop moet staan.
Kritisch op eigen werk, 100% garantie. Uiteraard plakken wij alles wat schoon moet blijven vakkundig af en nemen ons afval mee.

Stucwerk is altijd maatwerk. Toch kan maatwerk ook scherp geprijsd zijn.
Wat u kwijt bent voor uw opdracht hangt af van uw wensen en de bijbehorende werkzaamheden, hierdoor wordt er pas een offerte gemaakt wanneer de opdracht bekeken en met u besproken is.
Zie hieronder voor onze aantrekkelijke -13% BTW regeling voor stucwerk.

Wenst u kwaliteit voor een eerlijke prijs, neem dan vrijblijvend contact op.

Met vriendelijke groet,

Stefan Snels


BTW op stucwerk -13%

Het BTW-tarief voor stucadoorswerk aan particuliere woningen* van ten minste 2 jaar oud is verlaagd van 19% naar 6%. Dit geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van een huis.

Bij stucadoorswerk gaat het om de voorbereidings- en voorbehandelings werkzaamheden die een stucadoor moet verrichten voordat hij kan overgaan tot het eigenlijke stucwerk.

In alle gevallen dient de opdrachtgever een ouderdomsverklaring te ondertekenen. Deze verklaring moet bewijzen dat de woning ouder is dan 2 jaar. Het stucadoorsbedrijf moet de ouderdomsverklaring bij zijn administratie bewaren. De ouderdomsverklaring ontvangt u van Stuc-A-Billy.
 

*= Met particuliere woning wordt bedoeld een onroerende zaak waarin particulieren permanent mogen verblijven (huur en/of koop). Ook tijdelijk leegstaande woningen vallen daaronder.
Stucadoorswerk aan gebouwen die niet als woning worden gebruikt, of woningen jonger dan 2 jaar, vallen onder de 19% BTW regeling.
De regeling geldt zolang de overheid dit stimuleert.